Cadix

Werkgevers

Met een team van gepassioneerde vakspecialisten leveren wij oplossingen voor het ontwerpen, beheren en delen van informatie in de bouw, werktuigbouw en infra. Dat realiseren wij met onze scholingstrajecten, oplossingen en detachering. Door de uitgebreide marktkennis van onze professionals zijn wij in staat om passende oplossingen te bedenken én te realiseren.

Er kunnen verschillende redenen zijn om deel te nemen aan een scholingstraject:
• Geen mogelijkheden meer op de arbeidsmarkt.
• Huidige baan/functie is toch niet wat u heel uw leven wilt blijven doen.
• Door lichamelijke beperkingen kunt u uw werk niet meer uitoefenen.

Met de scholingstrajecten van Cadix krijgt u de kennis en vaardigheden om als CAD tekenaar of CAD modelleur aan de slag te gaan. Daarbij kunt u kiezen voor een scholingstraject tot Bouwkundig-, Werktuigbouwkundig- of AutoCAD-tekenaar. Het omscholingstraject bestaat uit zowel klassikale trainingsdagen als uit praktijkdagen en begeleidingsdagen. De praktijkdagen zijn oefendagen waarbij gewerkt wordt aan een project. De belangrijkste facetten van een CAD tekenaar komen hierbij aan de orde.

Wilt u uw kansen op de arbeidsmarkt vergroten door een CAD traject te gaan volgen, maar heeft u niet de financiële middelen om de cursus te bekostigen? Doe dan een beroep op de nieuwe subsidiemogelijkheid van het UWV. Met een maximum tot € 5000,- incl. BTW kunt u in veel gevallen gratis een cursus volgen bij Cadix. Cadix heeft een scholingsovereenkomst met het UWV.

 

Vacatures

Wie ontmoet je op de banenmarkt?

Heb je andere vragen?

Of ben je niet in contact gekomen voor wie je hier kwam? Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.