HetUitzendbureau.nl

Emmakade 59A, 8921 AG Leeuwarden
Lavendelheide 21, 9202 PD Drachten

www.Hetuitzendbureau.nl

Pieter.vanderSchaaf@hetuitzendbureau.nl

Jeanine.Frankena@hetuitzendbureau.nl

HetUitzendbureau.nl

Uitzendbureau

Wij van HetUitzendBureau.nl Drachten/Leeuwarden helpen ondernemers binnen het MKB door het leveren van goed gekwalificeerde medewerkers, zodat de continuïteit van het bedrijf wordt gewaarborgd. Neem contact op met HetUitzendBureau.nl Drachten/Leeuwarden voor bemiddeling van industriële, technische, administratieve en commerciële medewerkers.

Ben je werkzoekend en heb je lbo, mbo of hbo/wo werk en denkniveau, zoek je werk in de regio Friesland? Neem dan contact met ons op via de mail, Facebook of gewoon via de telefoon.

Voor opdrachtgevers in het MKB zijn wij de HR-oplossing: we werven en selecteren uw nieuwe medewerkers en zijn uw expert op HR-advies en vooral uw sparringpartner, we zijn namelijk net al u zelfstandig ondernemer.

We zijn gespecialiseerd in uitzenden, detacheren en payrolling, maar ook voor het selecteren van medewerkers die u direct zelf in dienst wilt gaan nemen zijn wij het aangewezen bureau. Ook bemiddelen wij zzp’ers en freelancers.

HetUitzendBureau.nl Drachten/Leeuwarden is al enige tijd actief in de regio Drachten/ Leeuwarden, Burgum, Franeker, Gorredijk, Oosterwolde en we hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de uitzendbranche van Friesland dus aangaande uitzenden, detacheren en het werven van flexibel personeel hebben wij onze sporen ruimschoots verdiend.

Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u meer informatie? U kunt ons bellen tijdens, voor of na kantoortijden. We komen graag langs om te vertellen wat we voor u kunnen betekenen. Transparantie en duidelijkheid staan bij ons altijd voorop.

 

Vacatures

Wie ontmoet je op de banenmarkt?

Heb je andere vragen?

Of ben je niet in contact gekomen voor wie je hier kwam? Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.