Light4U B.V.

Sneekermeer 4a
8502 TP Joure
0513- 417 090

www.light4u.io

info@light4u.io

Light4U B.V.

Werkgevers

Wij maken verlichting werelds.

Graag stellen we ons aan je voor. Wij zijn Light4U, gevestigd in Joure. We produceren, sinds 2004 hoogwaardige op maat gemaakte LEDverlichting en zetten dit wereldwijd af. Onze verlichting hangt in talloze winkels, kantoren, hotels, showrooms en exclusieve woningen. Van Dokkum tot Dubai.

Onze ervaring zorgt ervoor dat we vandaag de dag toonaangevend zijn in het ontwikkelen van oplossingen voor retail, showrooms, utiliteit en horeca.

Dit vereist volledige toewijding. Oog voor zelfs het kleinste detail. En een duidelijke visie op de toekomst van verlichting. Bij Light4U doen we dat. Elke dag. We zijn toegewijd om van elk project een lichtend voorbeeld te maken. En nog beter dan de vorige. Alles om onze klanten elke dag te verrassen.

En dat spreekt aan! We groeien razendsnel. Zowel nationaal als internationaal. Onze merken zijn alive and kicking, onze energieke aanpak en drive opent deuren. Deze passie is terug te vinden bij iedereen die bij ons werkt. We houden er van om als team verder te komen en plezier te hebben.

Wil je hier ook onderdeel van worden. Laat het ons gauw weten, we hebben regelmatig diverse vacatures openstaan. Wie weet hebben we de ideale baan voor jou!

 

Vacatures

Vacature Assemblage Medewerker 
Vacature Marketing – en communicatie medewerker

Wie ontmoet je op de banenmarkt?

Heb je andere vragen?

Of ben je niet in contact gekomen voor wie je hier kwam? Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.