Mezutec Waterzuiveringssystemen

Vestiging Drachten: Het Helmhout 34-13, 9206 AZ Drachten.
Vestiging Zuidwolde: Industrieweg 36, 7921 JP Zuidwolde

www.mezutec.nl

Wendy.Janssen@mezutec.nl

Mezutec Waterzuiveringssystemen

Werkgevers

Mezutec Waterzuiveringssystemen is een toonaangevende en internationaal opererende onderneming op het gebied van waterzuiveringsinstallaties.

We helpen bedrijven en particulieren met duurzame en kostenbesparende oplossingen om het water te reinigen. Tevens onderhouden en repareren wij alle soorten bronwaterinstallaties. Met succes ontwikkelt en produceert Mezutec hi-tech installaties. Door de moderne technologie zorgen deze voor gegarandeerd zuiver water.

Mezutec begeleidt het gehele traject van idee tot uitvoering. Service en betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Door middel van heldere adviezen van onze adviseurs leveren we elk bedrijf een installatie op maat.

De medewerkers van Mezutec beschikken over veel kennis van waterbehandelingsapparatuur en hebben veel ervaring op het gebied van onderhoud en reparaties van diverse soorten watersystemen. Onze servicemonteurs zijn veelzijdig opgeleid. Naast het onderhoud aan Mezutec installaties kunnen zij tevens ander type bronwaterinstallaties, van ieder willekeurig merk, van technisch onderhoud voorzien.

Mezutec staat voor een hoge waterkwaliteit tegen een betaalbare prijs voor al haar klanten.

 

Wie ontmoet je op de banenmarkt?

Heb je andere vragen?

Of ben je niet in contact gekomen voor wie je hier kwam? Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.