MF Uitzendbureau

Zuiderplein 35
8911 AP Leeuwarden

www.mf.nl – Leeuwarden

j.vandenburg@mf.nl

MF Uitzendbureau

Uitzendbureau

Wij zijn MF Uitzendbureau. Eén van de grootste, vooraanstaande uitzendbureaus van Noord-Nederland, gespecialiseerd in het werven, selecteren en ter beschikking stellen van tijdelijk en vast personeel. Met zeven vestigingen zijn we actief in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Wij geloven in de kracht van lokaal, echtheid en vertrouwen. Dichtbij en persoonlijk én groot genoeg om het verschil te maken.

Om een leuke baan voor jou te vinden gaan we allereerst met je in gesprek, zodat we je beter leren kennen en jij ons. Tijdens dit gesprek gaan we in op wat je graag zou willen doen, welke kennis en ervaring je hebt en wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast vragen we ook om je referenties, zodat we inzicht krijgen in jouw werkverleden.

We hebben een groot aanbod aan vacatures in diverse sectoren en bij diverse topwerkgevers. Aangezien wij dit werk al 40 jaar doen, kennen we een groot aantal bedrijven en organisaties in Noord-Nederland. Deze bedrijven en organisaties kloppen dagelijks bij ons aan, op zoek naar tijdelijke of vaste medewerkers. Via MF Uitzendbureau heb je dus een verhoogde kans op werk.

 

Vacatures

Wie ontmoet je op de banenmarkt?

Heb je andere vragen?

Of ben je niet in contact gekomen voor wie je hier kwam? Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.