Muziekcafé Scooter’S Leeuwarden

Ruiterskwartier 61 8911 BR Leeuwarden

www.cafescooters.com

pinfo@cafescooters.nl

Muziekcafé Scooter’S Leeuwarden

Werkgevers

Muziekcafé Scooter’S is geopend in 2004 en inmiddels uitgegroeid tot het muziekcafé van Leeuwarden.

Gewoon een gezellig ingerichte bruine kroeg met veel kaarslicht, volle decoratieve wanden en goede muziek. Van pop, rock naar disco en soul, oude en nieuwe hits. Op de vele schermen komt ook regelmatig de clip of live registratie van het nummer voorbij.

Elke woensdag pub quiz, elke donderdag de karaoke show en vrijdag en zaterdag live muziek. Nu een extra groot terras met een 50 zitplaatsen en we werken met een plate service in samenwerking met de buren en hebben zelfs een kleine kaart

 

Vacatures

Gezien er in oktober een Pathé bioscoop geopend gaat worden tegenover ons zijn we op zoek naar verschillende nieuwe medewerkers.

Nu zijn we 4 dagen per week open maar dan gaan we 6 of 7 dagen per week open vanaf het middaguur.

Manager/ bedrijfsleider (Fulltime)

Gezien de vele extra uren die we open gaan zijn we op zoek naar iemand die leiding kan geven en ervaring heeft in de horeca. Gezien de diversiteit van gasten die ons bezoeken, een sociaal open minded denkend persoon die ook geen probleem heeft met het presenteren van een quiz night of karaokeavond. Ervaring met geluidstechniek zou heel erg meegenomen zijn.

Waarbij ervaring in de horeca zeer fijn zou zijn en gezien de diversiteit van onze gasten die ons bezoeken een sociaal open minded denkend persoon. Het zou te gek zijn als die ook geen probleem heeft met het presenteren van een quiz night of karaokeavond. Ervaring met geluidstechniek zou heel erg meegenomen zijn.

Wie ontmoet je op de banenmarkt?

Heb je andere vragen?

Of ben je niet in contact gekomen voor wie je hier kwam? Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.