Pro Industry

Schrans 9 te Leeuwarden, 8932 NA

www.pro-industry.nl

leeuwarden@pro-industry.nl

Pro Industry

Uitzendbureau

Met 20 jaar ervaring in de uitzendbranche en een landelijk dekkend netwerk is Pro Industry dé specialist in de bemiddeling van operators, monteurs, productiemedewerkers en aanverwante functies in de procesindustrie. Een succesvolle onderneming met 19 vestigingen

Bij Pro Industry gaan kwantiteit en kwaliteit hand in hand. Naast de groei in het aantal vestigingen onderkennen wij als geen andere het belang van kwaliteit. Pro Industry is lid van de NBBU en SNA gecertificeerd. Tevens zijn wij vanaf 2009 VCU gecertificeerd. Dit houdt in dat al onze accountmanagers ook persoonlijk VCU gecertificeerd zijn en dat de veiligheid van onze uitzendkrachten altijd hoog in het vaandel staat. Bij elke plaatsing volgen wij nauwgezet alle stappen, op het gebied van veiligheid die horen bij deze certificering.

Vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging waarbij geen dag hetzelfde is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor diverse bedrijven in de maakindustrie zijn wij op zoek naar ervaren productiemedewerkers, operators, heftruckchauffeur, monteurs en teamleiders.

Een kleine greep uit onze vacatures:

Wie ontmoet je op de banenmarkt?

Heb je andere vragen?

Of ben je niet in contact gekomen voor wie je hier kwam? Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.