Randstad Philips Employment Center Drachten

Oliemolenstraat 5
9203 ZN Drachten

www.randstad.nl

itty.van.oosten@nl.randstad.com

Randstad Philips Employment Center Drachten

Uitzendbureau

Wij zoeken collega’s voor verschillende functies bij Philips te Drachten. In Drachten staat één van de grootste ontwikkel- en productiecentra van Europa, namelijk Philips. Hier werken 2000 mensen uit alle delen van de wereld samen aan de productie van scheerapparaten en babyartikelen. Philips streeft naar een gezonde en duurzame wereld door innovatie en wil het leven van klanten verbeteren. Om het productieproces zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen zoeken wij nieuwe collega’s voor de functie van montagemedewerker, (proces) operators, monteurs, magazijnmedewerkers en testers. Philips werkt op basis van ploegendiensten, je kunt hierbij denken aan een 2, 3 en 5 ploegendienst.

Je volgt eerst een uitgebreid inwerktraject om het proces en de werkmethodes goed te leren kennen. Je gaat daarna zelfstandig aan het werk om het productieproces volgens planning te laten verlopen.

Als productiemedewerkers bij Philips kun jij ingezet worden op verschillende afdelingen. Je zal in een afwisselende functie aan het werk gaan. Je gaat producten assembleren, inpakken en controleren op kwaliteit. Je bent samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het bewaken van het productieproces. Zo zorg je ervoor dat de doelen van de dag behaald worden. Binnen Philips staan je collega’s erg open voor ideeën om processen beter te laten verlopen.

Als operator word je eerst in een aantal weken opgeleid om de lijn en werkmethodes goed te leren kennen. Je werkt samen met collega’s aan de productie van scheerapparaten door middel van complexe, hightech machines. Om het proces van begin tot eind soepel te laten verlopen heb je veel contact met andere afdelingen. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de producten op tijd bij de volgende afdeling liggen.

Daarnaast houd jij je bezig met het aan- en afvoeren van producten, verhelpen van storingen, uitvoeren van controlerondes en onderhoudswerkzaamheden. Bij storingen schat jij in of je dit zelf kunt oplossen of dat de technische dienst er aan te pas moet komen.

Jij bent op de hoogte van de hygiëne en veiligheidsinstructies. Bij Philips ligt voornamelijk de focus op Lean werken en 6S methode. Het wordt erg op prijs gesteld als je mee kunt denken over het optimaliseren van het productieproces.

 

Vacatures

Veel vacatures voor productie/montagemedewerkers en (proces)operators in de 2, 3 of 5 ploegen, vacatures voor de functie van magazijnmedewerker, hef- en reachtruckchauffeur in de dagdienst, 3 en 5 ploegendiensten. Daarnaast zoeken we geregeld testers die ingezet worden op testwerkzaamheden bij bijvoorbeeld koffiezetapparataten. Ook staat er momenteel een vacature uit voor de functie van management assistent.

Wie ontmoet je op de banenmarkt?

Heb je andere vragen?

Of ben je niet in contact gekomen voor wie je hier kwam? Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.