Schoonmaakbedrijf Landman B.V.

Het Anker 3
9206 AL Drachten

www.landmanschoonmaak.nl

info@landmanschoonmaak.nl

Schoonmaakbedrijf Landman B.V.

Werkgevers

“De kern van het bedrijf is onveranderd gebleven. Hier heerst een no-nonsense cultuur. Schouders eronder en een probleemoplossende houding. We zeggen nooit nee tegen een uitdaging.”

Een bedrijf waar de deuren letterlijk nooit dicht gaan. Landman, al bijna vijftig jaar actief in de schoonmaakbranche, verkoopt geen nee, werkt in een open cultuur en is 24 uur per dag inzetbaar bij calamiteiten. “Het personeel kan gewoon bij ons binnenlopen”, vertelt Afke Brink-Landman, directeur van het schoonmaakbedrijf.

 

Landman is een hecht familiebedrijf, opgericht door Landman senior en in 2005 overgenomen door Afke. Wat begon als een eenmanszaak is uitgegroeid tot een bedrijf waar ruim 150 parttime krachten werken en zo’n 25 fulltimers dagelijks aan de slag gaan.

 

De kern van het bedrijf is volgens Afke onveranderd gebleven. “Hier heerst een no-nonsense cultuur. Schouders eronder en een probleemoplossende houding. We zeggen nooit nee. Iedere dag gaan we gemotiveerd aan de slag. Klantvriendelijkheid en gedrevenheid zijn samen met een dienstverlenende houding belangrijke kernwaarden van ons bedrijf.”

 

“In de loop der jaren hebben we een geweldig team om ons heen verzameld dat deze waarden ook nastreeft. Daarnaast staan innovatie en veiligheid hoog op de agenda. Als er nieuwe machines of middelen op de markt komen investeren we hierin. Dit heeft er onder andere toe geleid dat we over een prachtig wagenpark beschikken waarmee we oplossingen kunnen bieden voor de mest uiteenlopende klussen.”

 

Kan niet, bestaat niet!

Afke Brink-Landman

 

Vacatures

Vacature ervaren gevelreiniger

Vacature schoonmaakmedewerker vakantieparken

Vacature schoonmaakmedewerker

Vacature werkvoorbereider riooltechniek

Wie ontmoet je op de banenmarkt?

Heb je andere vragen?

Of ben je niet in contact gekomen voor wie je hier kwam? Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.