Smeding Groenten en Fruit

De Opfaart 1, 9076 PG, Sint Annaparochie

www.smeding.nl 

www.smeding.nl/werken-bij-smeding/

sollicitatie@smeding.nl

Smeding Groenten en Fruit

Werkgevers

Smeding Groenten en Fruit is een groeiend en ambitieus familiebedrijf met circa 500 medewerkers verdeelt over twee vestigingen.

Je vindt ons hoofddistributiecentrum van 20.000 vierkante meter in Sint Annaparochie. Dit is het kloppende hart van Smeding: het is dé schakel tussen onze leveranciers en klanten. Iedere dag vertrekken er ruim 70 volle vrachtwagens voor ruim 7.000 klanten.

Dagelijks ontvangen diverse soorten klanten, waaronder ziekenhuizen, supermarkten, horeca, pretparken en professionele voetbalclubs, onze verse groenten en fruit. In Breda bevindt zich een tweede distributiecentrum van 5.000 vierkante meter. Vanuit het distributiecentrum in Breda bedienen we Zuid-Nederland.

Bij Smeding Groenten en Fruit is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, eigen inbreng en initiatief. Samen met onze telers en klanten maken we groei mogelijk in de gehele AGF-keten. Wij zien ons bedrijf als trots, initiatiefrijk, wendbaar, doelmatig en verbindend. Karaktereigenschappen die we ook graag zien bij de mensen die bij ons werken.

 

Vacatures

–          Logistieke medewerkers fulltime/parttime

–          Reachtruck medewerkers

–          Logistieke vakantiekrachten fulltime/parttime

Wie ontmoet je op de banenmarkt?

Heb je andere vragen?

Of ben je niet in contact gekomen voor wie je hier kwam? Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.