Stam

Jupiter 10e
8448 CD Heerenveen

www.stambv.com

tsmink@stambv.com

Stam vindt dat iedereen recht heeft op passend, betekenisvol en betaald werk. Nu is dat niet voor iedereen even vanzelfsprekend. De arbeidsmarkt verandert snel en stelt hoge eisen.

Hoe krijg je betekenisvol werk en blijf je van waarde in je functie? De een slaagt daar makkelijker en beter in dan de ander. Wie daarbij wat steun verdient, is bij Stam aan het goede adres. Wij brengen werk in goede banen: we helpen bij het vinden en behouden van een passende baan of geven advies voor een volgende.

Loopbaanadvies en begeleiding voor iedereen
We gaan in een hoog tempo naar een ontwikkelingsgerichte arbeidsmarkt. Een leven lang leren wordt een normale manier om een goede positie op de arbeidsmarkt te houden. In de kern gaat het om drie vragen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? De Noloc-gecertificeerde loopbaanadviseurs van Stam helpen u graag richting te geven aan een nieuw en/of breder perspectief.

Kijk voor meer informatie op: https://www.stambv.com/werknemer/duurzame-inzetbaarheid/

 

Vacatures

Stam heeft doorlopend vacatures voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die staan ingeschreven in het zogenoemde doelgroepregister.

Wij hebben onder andere de volgende vacatures in Friesland open staan:

 

Wie ontmoet je op de banenmarkt?

Heb je andere vragen?

Of ben je niet in contact gekomen voor wie je hier kwam? Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.