Werktijd Uitzendburo Buitenpost

Voorstraat 24
9285 NS Buitenpost

www.werktijdbv.nl

frieda@werktijdbv.nl

Werktijd Uitzendburo Buitenpost

Uitzendbureau

Buitengewoon gewoon: dat is waar Werktijd voor staat! Buitengewoon vanwege onze brede kennis en royale aanbod. Gewoon omdat we dat nu eenmaal zijn én zijn gebleven. In onze werkwijze worden wij gedreven door een flinke portie Fryske nuchterheid; hard werken en met beide benen op de grond!

Uitzendbureau Werktijd is in 2001 en heeft inmiddels uitzendbureaus in Heerenveen, Buitenpost, Sneek en Wolvega. Wij zijn actief op de arbeidsmarkt in Friesland. Met ons enthousiaste team streven wij elke dag naar de beste match tussen vraag en aanbod.

Mensen staan bij ons centraal. Klant of werkzoekend, zij zijn het die onze organisatie maken. Geen nummer of gehaast maar echt aandacht voor elkaar. We houden van ons werk en onze passie delen wij daarom graag met onze opdrachtgevers en medewerkers!

 

Vacatures

Wij hebben werk in diverse sectoren, hieronder een greep uit onze vacatures. Hiernaast kunnen er andere vacatures zijn en  kunnen wij jou vrijblijvend voorstellen aan ons netwerk. Maak hiervoor gauw een afspraak!

Wie ontmoet je op de banenmarkt?

Heb je andere vragen?

Of ben je niet in contact gekomen voor wie je hier kwam? Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.