WerktijdZorg

Het Meer 58c
8448 GK Heerenveen

www.werktijdzorg.nl

margo@werktijdbv.nl

WerktijdZorg

Uitzendbureau

WerktijdZorg richt zich specifiek op personele oplossingen in de zorg en welzijn. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers in omvang en doelgroep. Wij werken voor thuiszorgorganisaties en ziekenhuizen, maar ook voor kleinschalige zorgboerderijen, fysiotherapeuten en huisartsenpraktijken.

Wij beschikken over een groot bestand van zorgprofessionals voor zowel op de werkvloer als op coördinerend of management niveau.

Onze zorgprofessionals worden zorgvuldig geselecteerd; opleiding, diploma’s, bekwaamheid en ID check maken onderdeel uit van onze selectieprocedure. Desgewenst verzorgen wij een referentiecheck, VOG en/of vaccinatie verklaring. Daarnaast kijken wij naar attitude, motivatie en beroepshouding.

Onze organisatie bestaat sinds 2001; wij weten dus van de hoed en de rand. Intercedentes en medewerkers zijn allen SEU gediplomeerd (Stichting Examens Uitzendbranche). Wij zijn NBBU lid, beschikken over het Certificaat ‘Stichting Normering Arbeid’ en publiceren periodiek de ‘Verklaring goed betalingsgedrag’ van de Belastingdienst.

 

Vacatures

Hieronder een kleine greep uit onze vacatures. Het volledige overzicht vind je op www.werktijdzorg.nl.

 • Verzorgende IG: Heb je affiniteit met de doelgroep doven en slechthorenden? Dan zoeken wij jou!
  Lees meer..
 • Helpende: Wij zoeken een Helpende op Ameland!
  Lees meer..
 • Verpleegkundige: Voor verschillende ziekenhuizen in Groningen, Friesland, Drenthe en Noord Holland zoeken wij Spoedeisende Hulp Verpleegkundigen.
  Lees meer..
 • Herintreden: Wil je graag herintreden in de ouderenzorg maar ontbreekt het je zelf aan de middelen om dit voor elkaar te krijgen? Dan is dit je kans!
  Lees meer..
 • Overig: Voor organisaties in de gehandicaptenzorg zijn wij op zoek naar flexibele A, B en C begeleiders. Ben jij gek op afwisseling en kun je goed zelfstandig aan de slag? Lees dan zeker verder!
  Lees meer..
 • Vakantiewerk: Op zoek naar een vakantie job? Die vind je bij ons! Lees voor meer informatie verder. Al verkocht? Neem dan contact met ons op!
  Lees meer..

Wie ontmoet je op de banenmarkt?

Heb je andere vragen?

Of ben je niet in contact gekomen voor wie je hier kwam? Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.