WURK!-shops

Hieronder vind je alle informatie over de wurk!-shops. 

Veel plezier!

Voorlichting Opleiding Medewerker Klantcontact
Lees meer
Gedurende de voorlichting zullen de inhoud en de aanleiding van de opleiding besproken worden. Verder staan we kort stil bij de ontwikkelingen omtrent werken in klantcontactcenters en callcenters.

Zorg en
Welzijn

Lees meer
Ben jij op zoek naar een opleiding of cursus in het volwassenenonderwijs om de overstap te maken of om jezelf verder te ontwikkelen in zorg en welzijn? Maak kennis met zorg en welzijn en stel al je vragen tijdens deze workshop.
Van online tools tot inloopspreekuren, dbieb denkt mee richting werk
Lees meer
dbieb is een moderne bibliotheek met vijf vestigingen in de gemeenten Leeuwarden en Tytsjerksteradiel. dbieb is de meest openbare plek van stad en dorp waar je zonder drempel naar binnen kunt lopen. Om inspiratie op te doen, om te lezen, te ontdekken, te leren of om mensen te ontmoeten. Wij zijn er niet alleen voor onze trouwe leden; wij zijn er voor iedereen, van 0 tot 100, die zich wil blijven ontwikkelen.

Inhoud workshop
Het vinden van werk is niet altijd vanzelfsprekend. Daarom denkt dbieb mee. Getty Bouma, senior programmeur bij dbieb gaat jullie eerst vertellen over al het moois wat dbieb heeft te bieden. Van online tools tot koffiepauzes voor werkzoekenden. Er is voor ieder wat wils.

• Introductie dbieb
• Walk & Talk, Leeuwarden & Burgum
• Werkplein met o.a. Bureau Omslag, BOIZCA, Werk en vakmanschap, Bureau Zelfstandigen Fryslan en UWV.
• Dbieb online – persoonlijke ontwikkelingen

Daarna is er een presentatie van een eerdere Walk & Talk: Bureau Omslag – Waar word ik blij van? Want het zijn bijzondere tijden en het is nog niet zo gemakkelijk om gemotiveerd te blijven als de mogelijkheden beperkt zijn. Hoe belangrijk is het juist nu om bij jezelf te ontdekken waar je echt blij van wordt?

Het basis CV

Lees meer
Tijdens deze workshop leggen we je uit waarom een basis CV en een aangepaste CV zo belangrijk zijn. Natuurlijk leggen we je ook uit hoe je je CV zó aanpast dat die bij de vacature past en wat je wel en niet in een aangepaste CV zet. Tot slot ontvang je nog een aantal tips om op te vallen met je CV. Nieuwsgierig geworden? Meld je aan!

Workshop LinkedIn

Lees meer

Heb jij al een account op LinkedIn? Dan is het nu tijd om je netwerk uit te breiden en te leren hoe je solliciteert via LinkedIn. Hoe pak je dit aan? Tijdens deze interactieve WURK!-shop worden vragen behandeld als:
• Hoe word ik beter gevonden
• Hoe breid ik mijn netwerk online uit??
• Hoe vind ik vacatures via LinkedIn?
• Hoe leer ik online solliciteren?

Het Vaardigheden CV

Lees meer
Wil je weten wat een Vaardigheden CV is, hoe je deze maakt en wanneer je deze gebruikt? Meld je dan aan voor deze workshop!

De weg naar werkgeluk

Lees meer
Past het werk wat ik doe nog steeds bij mij? Hoe zorg ik dat ik energie en voldoening uit mijn werk haal? Hoe weet ik welke kwaliteiten ik heb en hoe zet ik die in? Waar krijg ik complimenten over? Waar kan ik morgen al mee beginnen?

Het antwoord…. Dat bepaal jij want werkgeluk is voor iedereen anders. Tijdens deze workshop inspireer, motiveer en activeer ik je om met je eigen werkgeluk aan de slag te gaan.

Want werkgeluk werkt. Werknemers die goed op hun plek zitten zijn behulpzamer en geven collega’s meer steun in moeilijke tijden. Ze ervaren minder stress, presteren beter, zijn creatiever en werken beter samen. Voor de werkgever mooie voordelen. Maar welke rol heeft een werkgever eigenlijk in dit geheel? Nieuwsgierig naar het antwoord? Sluit dan aan bij deze workshop.

PEP® worldwide Europe

Lees meer

PEP Ⓡ (Het Persoonlijk Efficiency Programma) is een gedragstraining die je helpt efficiënter te werken. PEP Ⓡ helpt je
te focussen op zaken die werkelijk belangrijk zijn. Zo krijg je meer werk gedaan in minder tijd en verhoog je je productiviteit.

Tijd is het meest kostbare dat wij hebben en we kunnen er niet meer of minder van maken; we kunnen het wel heel nuttig gebruiken. Dat betekent dat we onze werkgewoonten en werksystemen niet zo maar kunnen kiezen, maar zorgvuldig moeten selecteren en eigen maken om zoveel mogelijk resultaat uit onze werkzaamheden te halen.

Door PEP Ⓡ bespaart men per persoon per week ongeveer 5 uur.
Stel je voor, wat zou je allemaal kunnen doen met die extra tijd? En wat zou een hele groep mensen gedaan kunnen krijgen in die tijd?

Operator worden – Hoe doe je dat?

Lees meer
Je eerste stappen richting het beroep van Operator.

Wie ontmoet je op de banenmarkt?

Heb je andere vragen?

Of ben je niet in contact gekomen voor wie je hier kwam? Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.