ZuidOostZorg

Burgemeester Wuiteweg 140, 9203 KP Drachten

www.zuidoostzorg.nl

recruitment@zuidoostzorg.nl

ZuidOostZorg

Werkgevers

Wij zijn ZuidOostZorg: een innovatieve en altijd nieuwsgierige zorgorganisatie, met dertien locaties in Zuidoost Friesland en ééntje in Dokkum. We zijn jong van geest, maar hebben jaren ervaring in de ouderenzorg. We bieden (specialistische) zorg en behandeling in verschillende settingen, maar waar mogelijk doen we dat altijd in de eigen omgeving van onze klanten. Eigen regie en zo thuis mogelijk. Dat is waar het bij ons om draait.

Zelfstandigheid, voor zowel klanten als medewerkers, is bij ZuidOostZorg een belangrijk woord: vertrouwen en verantwoordelijkheid zijn twee van de kernwaarden van de organisatie. Vanuit die gedachte leggen we bij ZuidOostZorg de verantwoordelijkheid voor keuzes rondom de klant en/of het zorgproces zo dicht mogelijk bij de klant neer. We zijn dan ook een ‘platte organisatie’: we werken met slechts twee managementlagen, dus de lijnen zijn kort.

Zelforganisatie staat bij ons hoog in het vaandel, samen met leren en ontwikkelen. Dit is ook wat werken bij ZuidOostZorg anders maakt: we richten ons echt op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers, bijvoorbeeld op het gebied van persoonlijk leiderschap. Ook digitalisering en het leren werken met technologie is een belangrijk thema bij ZuidOostZorg: we zien voor technologie een grote rol weggelegd in de ondersteuning van klanten en medewerkers.

 

Vacatures

https://www.zuidoostzorg.nl/werken-bij

Wie ontmoet je op de banenmarkt?

Heb je andere vragen?

Of ben je niet in contact gekomen voor wie je hier kwam? Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.